Inspiration

Ibland så har fantasin inte alls infunnits sig med vad du vill hitta på med i din trädgård. Då kan du alltid komma till oss på Svedjegården för att få inspiration. Vi har alltid några typer av installationer som vi brukar visa upp för våra kunder för att just ge – Inspiration! De förnyas ständigt och jämt!
Det är helt okej att tjäla våra idéer!
Vår installationer är till för detta. Elle om inget annat så får du tips och egna idéer genom att komma till oss för att se vad vi har för växter att erbjuda våra kunder. Oftast så börjar det klia i händerna direkt och risken finns att du handla hem massor till din trädgård. I och för sig vi klagar inte!
Ett sätt att få ännu mer inspiration är att anmäla sig till en av våra temakvällar eller komma på våra temadagar. För då har vi bjudit in en eller flera experter som antingen håller en liten föreläsning och har frågestund efter, eller något liknande. Dessa experter brukar se det som en utmaning när våra kunder ställer frågor och så vidare.
Under temahelgerna så har vi olika teman. Tillexempel så på hösten har vi alltid en expert som kommer och hjälper våra kunder, genom att hjälpa dem att ta reda på vilken äppel- eller päronsort de har hemma i sina trädgårdar. Då räcker det att du tar med dig några frukter som experten smakar och tittar på. Så får du reda på vilken sorts äpple du har. Det kan ju vara kul att veta speciellt om det finns ett gammalt fruktträd stående på tomten som du inte har en aning om vad det är för något.
Andra temadagar kan vara inför jul då man kan för lära sig att göra egna julgrupper, till våren kan det vara att du får tips på vad du ska plantera i dina krukor på terrassen och så vidare.
För att kunna ta del av dessa temakvällar och temadagar, och framför allt inte missa något. Så kan du anmäla dig om att ta emot ett mejl med nyheter som vi skickar ut var 14:e dag. Det kan till och med vara så att det finns fina erbjudande och kampanjer inför kommande säsonger och så vidare dessutom.
Vill du ha ett sådant nyhetsmejl kan du bara mejla oss på: nyhet@svedjegarden.se
Du kan när som helst säga upp prenumerationen på nyhetsmejlet!