Om oss

En dag så bestämde sig Kajsa och Krister Olsson att de vill starta något eget och gärna då inom trädgård och växter. Detta tack vara att bägge två har arbetat tidigare och har en lång erfarenhet av att ha arbetat just inom det området.
Krister arbetade på en firma som anlade trädgårdar, med allt vad det innebär. Från ritning, planering och till färdigt resultat. Kajsa har sedan tidigare arbetat på olika plantskolor och på så vis fått massvis med erfarenheter och kunskaper.
Därför beslöt sig nu dessa två att börja leta efter lämplig mark som är perfekt för odling av fruktträd, buskar och massor av andra spännande växter. Till slut hitta de Svedjegården som hade stått och förfallit lite och blivit ärrat av tidens rand. Kajsa och Krister blev rent betagna, den var perfekt och de köpte gården
Sagt och gjort de investerade i Svedjegården och började med att röja upp och så vidare. Planterade och började köpa in växter från pålitliga underleverantörer för att kunna starta sin handelsträdgård.
Så under 2005 slog de upp sina växthusdörrar för att inbjuda trädgårdsintresserade kunder och se vad Svedjegården hade att erbjuda. Gården blev snabbt populärt för trädgårdsintresserade runt Höör med omnejd. Kajsa och Krister fick börja anställa kunniga och duktiga medarbetare och på de vägen är det.
Numera så kommer det kunder från hela södra Sverige för att uppsöka Svedjegården, och ta del av utbudet och blir inspirerade för att kunna skapa sin egen oas i sin egen trädgård där hemma!
Kajsa och Krister hälsar er hjärtligt välkomna att besöka Svedjegården! Det blir ett besök som du sent kommer att glömma! Trädgård är roligt och spännande!